Umplutura de branza Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Umplutura de branza

 
Inapoi
Varza proaspata
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de carne cruda
Titlu
Umplutura de branza
Ingrediente
400 g de branza de vaci, 100 g unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingura de zahar, 2 lingurita de faina
Mod de Preparare
Cu doua ceasuri inainte de a pregati umplutura, punem branza de vaca la presa, adica o invelim intr-un servet si asezam deasupra o greutate. Cand branza este complet uscata, o dam prin sita si adaugam galbenusurile frecate cu o bucata de unt, amestecand bine cu o lopatica. Pe urma punem zaharul, sarea si faina si amestecam totul bine.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8029
Voturi: 11
730
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1448
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Varza Proaspata
1 capatana (800 g) varza proaspata, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Sunca Cu Sos Alb
250 g sunca, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper, 3 linguri parmezan ras...
 
Umplutura De Ciuperci
5 ciuperci albe, 1 lingura ulei, zeama de lamaie, piper, sare, patrunjel tocat...
 
Umplutura De Ciuperci Prajite
5 ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1 lingura faina, putina zeama de carne sau lapte, 1 lingura sma...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide