Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de branza Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de branza

 
Inapoi
Varza proaspata
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de carne cruda
Titlu
Umplutura de branza
Ingrediente
400 g de branza de vaci, 100 g unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingura de zahar, 2 lingurita de faina
Mod de Preparare
Cu doua ceasuri inainte de a pregati umplutura, punem branza de vaca la presa, adica o invelim intr-un servet si asezam deasupra o greutate. Cand branza este complet uscata, o dam prin sita si adaugam galbenusurile frecate cu o bucata de unt, amestecand bine cu o lopatica. Pe urma punem zaharul, sarea si faina si amestecam totul bine.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8029
Voturi: 11
730
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1445
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Varza Proaspata
1 capatana (800 g) varza proaspata, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Oua
5 oua, 30 g unt topit, marar, sare, piper...
 
Umplutura De Ciuperci Proaspete
500 g ciuperci, 30 g unt...
 
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
Umplutura De Varza Acra
1 capatana (800 g) varza acra, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare