Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

 
Inapoi
Umplutura cu nuci de pasca
Sus
Cozonac
Inainte
Umplutura de ciocolata pentru pasca
Titlu
Umplutura de brinza de vaci pentru pasca
Ingrediente
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smintina, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare
Mod de Preparare
Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1763
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Aluat: 1/2 cub drojdie, 100 ml lapte, 250 g faina, un praf de sare, 50 g unt moale, 1 ou, 50 g zahar...
 
Pasca Cu Smintina
Aluat de cozonac, 1 kg smintina, 200 g zahar, 3 linguri cu faina, 4 albusuri spuma, 6 galbenusuri, v...
 
Pasca De Paste
Pentru aluat: o lingura drojdie de bere, 1 kg faina, 8 galbenusuri, coaja de lamiie, o cana cu lapt...
 
Pasca Cu Ciocolata
500 gr aluat de cozonac, 4 oua, 1 pahar cu lapte dulce, 4 linguri cu unt, 2 linguri de cacao, 150 ...
 
Piine Cu Fructe
150 g pere uscate, 200 g prune uscate, cite 100 g caise uscate, curmale, smochine, 100 g alune, 250 ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare