Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

 
Inapoi
Umplutura cu nuci de pasca
Sus
Cozonac
Inainte
Umplutura de ciocolata pentru pasca
Titlu
Umplutura de brinza de vaci pentru pasca
Ingrediente
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smintina, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare
Mod de Preparare
Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1760
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Cozonac "trandafir" Cu Vanilie Si Nuci
1/2 kg faina, 5 oua, 375 gr zahar, 40 gr drojdie de bere, 1 pahar lapte, 1 lingura rom, un virf d...
 
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Aluat: 1/2 cub drojdie, 100 ml lapte, 250 g faina, un praf de sare, 50 g unt moale, 1 ou, 50 g zahar...
 
Cozonaci Cu Nuca
Aluatul: 1 kg faina, 50 g drojdie, 6 oua, 250-300 g zahar, 3-4 linguri ulei, 1 pahar unt sau margari...
 
Cozonac Moldovenesc
1 kg faina,12 oua, 220 gr unt, 320 ml lapte, 50 gr drojdie de calitate, 300 gr zahar, vanilie, rom 1...
 
Pasca Poloneza
15 gr drojdie, o ceasca apa calda, o ceasca zahar, 3 cani lapte cald, 4 cani faina, 6 oua; o ceasca...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare