Umplutura de brinza de vaci pentru pasca Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

 
Inapoi
Umplutura cu nuci de pasca
Sus
Cozonac
Inainte
Umplutura de ciocolata pentru pasca
Titlu
Umplutura de brinza de vaci pentru pasca
Ingrediente
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smintina, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare
Mod de Preparare
Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1767
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Cozonaci Cu Nuca
Aluatul: 1 kg faina, 50 g drojdie, 6 oua, 250-300 g zahar, 3-4 linguri ulei, 1 pahar unt sau margari...
 
Pasca Cu Brinza De Vaci
750 gr brinza de vaci proaspata, 100 gr unt, 200 ml smintina, 50 gr gris, 50 gr faina, 200 gr z...
 
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura p...
 
Umplutura Cu Nuci De Pasca
6 oua, 4 linguri zahar pudra, vanilie, coaja de lamiie, 180 g nuci macinate ...
 
Cozonac "trandafir" Cu Vanilie Si Nuci
1/2 kg faina, 5 oua, 375 gr zahar, 40 gr drojdie de bere, 1 pahar lapte, 1 lingura rom, un virf d...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide