Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de carne Preparate din carne de porc

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de carne

 
Inapoi
Quiche Lorraine - cu carne
Sus
Preparate din carne de porc
Inainte
Drob de miel
Titlu
Umplutura de carne
Ingrediente
300 g Carne fara oase, 2 Cepe, 60 g Grasime, 60 g Slanina proaspata care se poate inlocui cu 60 g costita afumata, 1 felie, Franzela, 2 Oua, Sare, piper, patrunjel, 1 ceasca Lapte, 2 Sardele de Lissa
Mod de Preparare
Se inabusa in grasime ceapa tocata marunt. Se adauga carnea tocata. Se lasa pe foc amestecand 15-20 minute. Se adauga in carnea fragezita miezul de franzela inmuiat in lapte, slanina taiata marunt, sardelele bine spalate, taiate, ouale, sare, piper, verdeata. Aceeasi umplutura se poate pregati din resturi de rasol si friptura, curatite de grasime si zgarciuri la care se mai poate adauga si un paharel de vin alb parfumat. Se poate adauga 100 g unt frecat spuma sau 2-3 linguri de smantana.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8007
Voturi: 6
1335
Mancaruri
Preparate din carne de porc
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2502
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de porc
Umplutura De Carne
300 g Carne fara oase, 2 Cepe, 60 g Grasime, 60 g Slanina proaspata care se poate inlocui cu 60 g co...
 
Caltabosi
...
 
Carnati Prajiti
500g carnati, grasime pentru prajit ...
 
Cotlete De Porc
1,250 kg cotlete, 1 lingura untura, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper...
 
Purcel La Tava Sau La Cuptor
Un purcel, lamaie, sare, piper, ulei, rom, untura, ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare