Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de carne Preparate din carne de porc

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de carne

 
Inapoi
Quiche Lorraine - cu carne
Sus
Preparate din carne de porc
Inainte
Drob de miel
Titlu
Umplutura de carne
Ingrediente
300 g Carne fara oase, 2 Cepe, 60 g Grasime, 60 g Slanina proaspata care se poate inlocui cu 60 g costita afumata, 1 felie, Franzela, 2 Oua, Sare, piper, patrunjel, 1 ceasca Lapte, 2 Sardele de Lissa
Mod de Preparare
Se inabusa in grasime ceapa tocata marunt. Se adauga carnea tocata. Se lasa pe foc amestecand 15-20 minute. Se adauga in carnea fragezita miezul de franzela inmuiat in lapte, slanina taiata marunt, sardelele bine spalate, taiate, ouale, sare, piper, verdeata. Aceeasi umplutura se poate pregati din resturi de rasol si friptura, curatite de grasime si zgarciuri la care se mai poate adauga si un paharel de vin alb parfumat. Se poate adauga 100 g unt frecat spuma sau 2-3 linguri de smantana.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8007
Voturi: 6
1335
Mancaruri
Preparate din carne de porc
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2478
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Preparate din carne de porc
Quiche Lorraine - Cu Carne
10 oua, 500 g faina, 400 ml lapte batut, 300 g carnaciori prajiti, sare, piper ...
 
Umplutura De Carne
300 g Carne fara oase, 2 Cepe, 60 g Grasime, 60 g Slanina proaspata care se poate inlocui cu 60 g co...
 
Purcel La Tava Sau La Cuptor
Un purcel, lamaie, sare, piper, ulei, rom, untura, ...
 
Muschiulet De Porc La Gratar
5 muschiuleti, sare, piper...
 
Piftie De Porc (racituri)
4 kg picioare de porc, o jumatate de capatana, o ceapa crestata, o capatana de usturoi, sarea ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare