Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de carne cruda Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de carne cruda

 
Inapoi
Umplutura de branza
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de carne fiarta
Titlu
Umplutura de carne cruda
Ingrediente
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, miez de paine, zeama de carne (apa ori gheata pisata), sare, piper dupa gust
Mod de Preparare
Alegem carne macra de vaca (partea cea mai buna este capacul), o taiem bucati, impreuna cu grasimea de la rinichi curatata de pielite si taiata de asemenea in bucati. Pregatim ceapa prajita, miezul de la o bucata de franzela de patru degete, slanina afumata, marar, patrunjel, sare si piper dupa gust. Apoi trecem carnea impreuna cu toate aceste produse prin masina, framantam bine si adaugam putina zeama de carne (apa sau gheata pisata). Aceasta umplutura se intrebuinteaza la coltunasi etc.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8028
Voturi: 9
892
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1233
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
Umplutura De Ciuperci Prajite
5 ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1 lingura faina, putina zeama de carne sau lapte, 1 lingura sma...
 
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare