Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de carne de vitel Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de carne de vitel

 
Inapoi
Umplutura de carne prajita
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura fina pentru carnati
Titlu
Umplutura de carne de vitel
Ingrediente
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, miez de paine, zeama de carne (apa ori gheata pisata), sare, piper dupa gust
Mod de Preparare
Pentru mancarile la care se intrebuinteaza tocatura din carne de vitel ca parjoale, rulade etc. se ia spate si gat. Tocatura se pregateste la fel ca la carnea de vaca, (vezi reteta "Umplutura de carne cruda"), dar se adauga grasime de la rinichi de vitel. De asemenea nu se pune apa si gheata, ci lapte sau smantana.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8004
Voturi: 2
4002
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1102
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Sunca Cu Sos Alb
250 g sunca, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper, 3 linguri parmezan ras...
 
Umplutura De Carne Prajita
400 g carne, 100 g unt, 1 ceapa, sare, piper dupa gust...
 
Umplutura De Varza Proaspata
1 capatana (800 g) varza proaspata, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Ciuperci
5 ciuperci albe, 1 lingura ulei, zeama de lamaie, piper, sare, patrunjel tocat...
 
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare