Umplutura de carne de vitel Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de carne de vitel

 
Inapoi
Umplutura de carne prajita
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura fina pentru carnati
Titlu
Umplutura de carne de vitel
Ingrediente
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, miez de paine, zeama de carne (apa ori gheata pisata), sare, piper dupa gust
Mod de Preparare
Pentru mancarile la care se intrebuinteaza tocatura din carne de vitel ca parjoale, rulade etc. se ia spate si gat. Tocatura se pregateste la fel ca la carnea de vaca, (vezi reteta "Umplutura de carne cruda"), dar se adauga grasime de la rinichi de vitel. De asemenea nu se pune apa si gheata, ci lapte sau smantana.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8004
Voturi: 2
4002
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1104
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne Prajita
400 g carne, 100 g unt, 1 ceapa, sare, piper dupa gust...
 
Umplutura De Ciuperci Proaspete
500 g ciuperci, 30 g unt...
 
Umplutura De Ficat De Vitel Sau De Pasare
200 g ficat de vitel, 3 galbenusuri, 50 g unt proaspat, 1 lingura unt pentru prajit, lapte, 1 ceapa,...
 
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
Umplutura De Oua Picanta
3-4 oua rascoapte, 1/4 l ulei, 1 castravete mic in otet, patrunjel, otet, 2 oua...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide