Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de carne fiarta Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de carne fiarta

 
Inapoi
Umplutura de carne cruda
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de carne prajita
Titlu
Umplutura de carne fiarta
Ingrediente
200 g carne fiarta, 50 g unt, bulion de rosii pentru culoare, 1/2 de ceapa, zeama de carne, sare, piper dupa gust
Mod de Preparare
Scoatem din zeama carnea fiarta, o lasam sa se raceasca si o trecem prim masina. Apoi prajim in tigaie ceapa taiata marunt, adaugam bulion de rosii, punem carnea fiarta tocata si prajim totul pana se rumeneste carnea. Turnam zeama de carne pana ce umplutura se face mustoasa. Presaram sare si piper. Adaugam, dupa gust, oua rascoapte, tocate.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8014
Voturi: 7
1145
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1264
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Varza Acra
1 capatana (800 g) varza acra, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
Umplutura De Paine Alba
200 g paine alba, 50 g grasime de la rinichi (vitel), 2 oua, lapte sau smantana, 1 lingura verdeata ...
 
Umplutura De Ficat De Vitel Sau De Pasare
200 g ficat de vitel, 3 galbenusuri, 50 g unt proaspat, 1 lingura unt pentru prajit, lapte, 1 ceapa,...
 
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare