Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de carne prajita Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de carne prajita

 
Inapoi
Umplutura de carne fiarta
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de carne de vitel
Titlu
Umplutura de carne prajita
Ingrediente
400 g carne, 100 g unt, 1 ceapa, sare, piper dupa gust
Mod de Preparare
Trecem prin masina carne moale. Taiem marunt ceapa si o prajim cu unt intr-o tigaie cu pereti subtiri. Cand ceapa s-a rumenit, punem carnea cruda tocata, adaugam unt si prajim foarte repede, ca sa nu-si lase carnea mustul; astfel, umplutura va fi uscata si va avea o culoare cenusie, urata. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, adaugam sare si piper si o prajim pana este gata.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8042
Voturi: 12
670
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2294
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Ciuperci Prajite
5 ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1 lingura faina, putina zeama de carne sau lapte, 1 lingura sma...
 
Umplutura De Paine Alba
200 g paine alba, 50 g grasime de la rinichi (vitel), 2 oua, lapte sau smantana, 1 lingura verdeata ...
 
Umplutura De Ciuperci
5 ciuperci albe, 1 lingura ulei, zeama de lamaie, piper, sare, patrunjel tocat...
 
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura Fina Pentru Carnati
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 50-60 g slanina (afumata), zeama de carne (apa ori gheata ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare