Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de ciocolata pentru pasca Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de ciocolata pentru pasca

 
Inapoi
Umplutura de brinza de vaci pentru pasca
Sus
Cozonac
Inainte
Umplutura de orez de pasca
Titlu
Umplutura de ciocolata pentru pasca
Ingrediente
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt
Mod de Preparare
Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pina se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de minute.
Mod de Servire
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 10
Voturi: 3
3
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2097
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Piine Cu Stafide
150 g unt, 250 g brinza dulce, un pachet zahar vanilat, o esenta de vanilie, 3 linguri lapte, 500 g ...
 
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca
1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura p...
 
Piine Cu Fructe
150 g pere uscate, 200 g prune uscate, cite 100 g caise uscate, curmale, smochine, 100 g alune, 250 ...
 
Umplutura Cu Fructe Pentru Pasca
300 g fructe (smochine, curmale, nuci pisate, migdale, stafide), 180 g zahar tos, 5 albusuri ...
 
Pasca Poloneza
15 gr drojdie, o ceasca apa calda, o ceasca zahar, 3 cani lapte cald, 4 cani faina, 6 oua; o ceasca...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare