Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de ciocolata pentru pasca Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de ciocolata pentru pasca

 
Inapoi
Umplutura de brinza de vaci pentru pasca
Sus
Cozonac
Inainte
Umplutura de orez de pasca
Titlu
Umplutura de ciocolata pentru pasca
Ingrediente
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt
Mod de Preparare
Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pina se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de minute.
Mod de Servire
Timp Preparare:
20 min.
Punctaj: 10
Voturi: 3
3
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 2081
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Piine Cu Stafide
150 g unt, 250 g brinza dulce, un pachet zahar vanilat, o esenta de vanilie, 3 linguri lapte, 500 g ...
 
Cozonac Trandafir
400 g faina, 2 oua intregi, 1 pahar lapte, 40 g drojdie, 100 g unt, 4 linguri zahar tos, rom, vanil...
 
Cozonac Simplu Cu Nuca Sau Cu Mac
Aluatul: 800 gr faina, 100 gr margarina, 50 gr ulei, 150 gr zahar, 40 gr drojdie, 500 ml lapte...
 
Cozonac Moldovenesc
1 kg faina,12 oua, 220 gr unt, 320 ml lapte, 50 gr drojdie de calitate, 300 gr zahar, vanilie, rom 1...
 
Pasca Cu Ciocolata
500 gr aluat de cozonac, 4 oua, 1 pahar cu lapte dulce, 4 linguri cu unt, 2 linguri de cacao, 150 ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare