Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de ficat de vitel sau de pasare Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de ficat de vitel sau de pasare

 
Inapoi
Umplutura de ciuperci prajite
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de varza proaspata
Titlu
Umplutura de ficat de vitel sau de pasare
Ingrediente
200 g ficat de vitel, 3 galbenusuri, 50 g unt proaspat, 1 lingura unt pentru prajit, lapte, 1 ceapa, sare, piper
Mod de Preparare
Spalam ficatul si il fierbem in lapte. Cand este gata il prajim putin in unt. In aceeasi tigaie prajim si ceapa taiata marunt. Lasam sa se raceasca si trecem totul de doua ori prin masina de tocat. Frecam untul pana se face spuma. Adaugam un galbenus crud si doua galbenusuri fierte tari, date prin sita. Frecam bine, punem si ficatul si amestecam pana se face ca o pasta. Adaugam sare si piper.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 24
Voturi: 5
5
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1118
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Sunca Cu Sos Alb
250 g sunca, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper, 3 linguri parmezan ras...
 
Umplutura De Oua
5 oua, 30 g unt topit, marar, sare, piper...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
Umplutura Fina Pentru Carnati
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 50-60 g slanina (afumata), zeama de carne (apa ori gheata ...
 
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare