Umplutura de ficat de vitel sau de pasare Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de ficat de vitel sau de pasare

 
Inapoi
Umplutura de ciuperci prajite
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de varza proaspata
Titlu
Umplutura de ficat de vitel sau de pasare
Ingrediente
200 g ficat de vitel, 3 galbenusuri, 50 g unt proaspat, 1 lingura unt pentru prajit, lapte, 1 ceapa, sare, piper
Mod de Preparare
Spalam ficatul si il fierbem in lapte. Cand este gata il prajim putin in unt. In aceeasi tigaie prajim si ceapa taiata marunt. Lasam sa se raceasca si trecem totul de doua ori prin masina de tocat. Frecam untul pana se face spuma. Adaugam un galbenus crud si doua galbenusuri fierte tari, date prin sita. Frecam bine, punem si ficatul si amestecam pana se face ca o pasta. Adaugam sare si piper.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 24
Voturi: 5
5
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1124
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Varza Proaspata
1 capatana (800 g) varza proaspata, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
Umplutura De Branza
400 g de branza de vaci, 100 g unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingura de zahar, 2 li...
 
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura Fina Pentru Carnati
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 50-60 g slanina (afumata), zeama de carne (apa ori gheata ...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide