Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de orez de pasca Cozonac

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de orez de pasca

 
Inapoi
Umplutura de ciocolata pentru pasca
Sus
Cozonac
Inainte
Cozonac "trandafir" cu lapte si lamiie
Titlu
Umplutura de orez de pasca
Ingrediente
250 g orez, 1/2 baton vanilie, 1,5 l lapte, 100 g stafide, 6 oua, 150-200 g zahar, sare
Mod de Preparare
Se fierbe laptele cu vanilia. Se alege orezul, se spala, se pune in apa calda si se lasa un sfert de ora sa se umfle, apoi se pune in laptele cu vanilie, la care se adauga si un virf cutit sare si se lasa sa fiarba incet. Cind orezul este aproape fiert se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pina cind orezul este fiert bine. Se da deoparte, sa lasa sa se racoreasca, se pun stafidele, galbenusurile, albusurile spuma, se amesteca usor si se aseaza peste foaia de pasca din tava. Se da la cuptor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
45 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Dulciuri
Cozonac
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1771
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Cozonac
Umplutura De Ciocolata Pentru Pasca
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt...
 
Cozonac La Tava Cu Visine Si Crema
Aluat: 1/2 cub drojdie, 100 ml lapte, 250 g faina, un praf de sare, 50 g unt moale, 1 ou, 50 g zahar...
 
Cozonac Moldovenesc
1 kg faina,12 oua, 220 gr unt, 320 ml lapte, 50 gr drojdie de calitate, 300 gr zahar, vanilie, rom 1...
 
Umplutura De Orez De Pasca
250 g orez, 1/2 baton vanilie, 1,5 l lapte, 100 g stafide, 6 oua, 150-200 g zahar, sare ...
 
Cozonaci Cu Nuca
Aluatul: 1 kg faina, 50 g drojdie, 6 oua, 250-300 g zahar, 3-4 linguri ulei, 1 pahar unt sau margari...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare