Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de oua Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de oua

 
Inapoi
Umplutura de ciuperci proaspete
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de paine alba
Titlu
Umplutura de oua
Ingrediente
5 oua, 30 g unt topit, marar, sare, piper
Mod de Preparare
Curatam de coaja oua rascoapte, le tocam sau le taiem subtire, adaugam unt topit, piper, sare si marar tocat (putem adauga sos alb si patrunjel taiat marunt). Umplutura de oua se intrebuinteaza la diferite pirosti sau se adauga la alte umpluturi: de carne, de maruntaie, de varza. In acest caz nu mai punem sos.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 9
Voturi: 3
3
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 850
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne Prajita
400 g carne, 100 g unt, 1 ceapa, sare, piper dupa gust...
 
Umplutura De Oua
5 oua, 30 g unt topit, marar, sare, piper...
 
Umplutura Fina Pentru Carnati
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 50-60 g slanina (afumata), zeama de carne (apa ori gheata ...
 
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare