Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de paine alba Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de paine alba

 
Inapoi
Umplutura de oua
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de sunca
Titlu
Umplutura de paine alba
Ingrediente
200 g paine alba, 50 g grasime de la rinichi (vitel), 2 oua, lapte sau smantana, 1 lingura verdeata (patrunjel sau marar), sare, piper, nucsoara
Mod de Preparare
Curatam de coaja painea alba, o muiem in lapte sau in smantana, pentru ca umplutura sa fie mustoasa. Apoi adaugam grasime de la rinichi de vitel tocata, sare, piper, nucsoara rasa, marar si patrunjel taiat marunt si amestecam bine. Aceasta umplutura se intrebuinteaza la rulade si la piept de vitel.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 689
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Varza Proaspata
1 capatana (800 g) varza proaspata, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Paine Alba
200 g paine alba, 50 g grasime de la rinichi (vitel), 2 oua, lapte sau smantana, 1 lingura verdeata ...
 
Umplutura De Branza
400 g de branza de vaci, 100 g unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingura de zahar, 2 li...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
Umplutura De Carne Fiarta
200 g carne fiarta, 50 g unt, bulion de rosii pentru culoare, 1/2 de ceapa, zeama de carne, sare, pi...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare