Umplutura de pasta de sardele cu sos alb Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Toata Tara (alege oras)

Umplutura de pasta de sardele cu sos alb

 
Inapoi
Umplutura de sunca cu sos alb
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de oua picanta
Titlu
Umplutura de pasta de sardele cu sos alb
Ingrediente
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele
Mod de Preparare
Preparam un sos alb din unt, faina si lapte, amestecand pana se face totul ca o pasta. Luam de pe plita si cand s-a racit compozitia, adaugam 100 g unt. Adaugam pasta de sardele, dupa gust.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 1
Voturi: 1
1
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 673
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Varza Acra
1 capatana (800 g) varza acra, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Branza
400 g de branza de vaci, 100 g unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingura de zahar, 2 li...
 
Umplutura De Carne Fiarta
200 g carne fiarta, 50 g unt, bulion de rosii pentru culoare, 1/2 de ceapa, zeama de carne, sare, pi...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide