Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de pasta de sardele cu sos alb Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de pasta de sardele cu sos alb

 
Inapoi
Umplutura de sunca cu sos alb
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de oua picanta
Titlu
Umplutura de pasta de sardele cu sos alb
Ingrediente
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele
Mod de Preparare
Preparam un sos alb din unt, faina si lapte, amestecand pana se face totul ca o pasta. Luam de pe plita si cand s-a racit compozitia, adaugam 100 g unt. Adaugam pasta de sardele, dupa gust.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 1
Voturi: 1
1
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 667
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Carne Prajita
400 g carne, 100 g unt, 1 ceapa, sare, piper dupa gust...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
Umplutura De Oua
5 oua, 30 g unt topit, marar, sare, piper...
 
Umplutura De Ciuperci Prajite
5 ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1 lingura faina, putina zeama de carne sau lapte, 1 lingura sma...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare