Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de pasta de sardele cu sos alb Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de pasta de sardele cu sos alb

 
Inapoi
Umplutura de sunca cu sos alb
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de oua picanta
Titlu
Umplutura de pasta de sardele cu sos alb
Ingrediente
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele
Mod de Preparare
Preparam un sos alb din unt, faina si lapte, amestecand pana se face totul ca o pasta. Luam de pe plita si cand s-a racit compozitia, adaugam 100 g unt. Adaugam pasta de sardele, dupa gust.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 1
Voturi: 1
1
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 670
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
Umplutura De Varza Acra
1 capatana (800 g) varza acra, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Carne Fiarta
200 g carne fiarta, 50 g unt, bulion de rosii pentru culoare, 1/2 de ceapa, zeama de carne, sare, pi...
 
Umplutura De Paine Alba
200 g paine alba, 50 g grasime de la rinichi (vitel), 2 oua, lapte sau smantana, 1 lingura verdeata ...
 
Umplutura De Sunca Cu Sos Alb
250 g sunca, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper, 3 linguri parmezan ras...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare