Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de sunca Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de sunca

 
Inapoi
Umplutura de paine alba
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de sunca cu sos alb
Titlu
Umplutura de sunca
Ingrediente
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar
Mod de Preparare
Tocam sunca, limba si ouale rascoapte. Punem impreuna ouale cu carnea, adaugam piper, sare si o lingura de mustar. Amestecam pana ce capatam o umplutura uniforma. Potrivim sarea. Intrebuintam la chifle umplute. Scobim miezul chiflelor, le umplem, le ungem cu unt si presaram cu parmezan si cu putin patrunjel tocat.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 737
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Oua
5 oua, 30 g unt topit, marar, sare, piper...
 
Umplutura De Oua Picanta
3-4 oua rascoapte, 1/4 l ulei, 1 castravete mic in otet, patrunjel, otet, 2 oua...
 
Umplutura De Sunca
250 g sunca, 100 g limba afumata, 2 oua rascoapte, piper, sare, 1 lingurita mustar...
 
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare