Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de sunca cu sos alb Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de sunca cu sos alb

 
Inapoi
Umplutura de sunca
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de pasta de sardele cu sos alb
Titlu
Umplutura de sunca cu sos alb
Ingrediente
250 g sunca, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper, 3 linguri parmezan ras
Mod de Preparare
Pregatim un sos alb din unt si faina. Adaugam laptele fierbinte amestecand mereu, pana se face un sos gros. Presaram piper si sare. Tocam sunca si o dam prin masina. Punem tocatura de sunca in sos, presaram parmezanul ras amestecand mereu. In loc de parmezan putem intrebuinta svaiter sau cascaval.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 661
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
Umplutura De Varza Acra
1 capatana (800 g) varza acra, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Oua Picanta
3-4 oua rascoapte, 1/4 l ulei, 1 castravete mic in otet, patrunjel, otet, 2 oua...
 
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare