Umplutura de sunca cu sos alb Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de sunca cu sos alb

 
Inapoi
Umplutura de sunca
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de pasta de sardele cu sos alb
Titlu
Umplutura de sunca cu sos alb
Ingrediente
250 g sunca, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare, piper, 3 linguri parmezan ras
Mod de Preparare
Pregatim un sos alb din unt si faina. Adaugam laptele fierbinte amestecand mereu, pana se face un sos gros. Presaram piper si sare. Tocam sunca si o dam prin masina. Punem tocatura de sunca in sos, presaram parmezanul ras amestecand mereu. In loc de parmezan putem intrebuinta svaiter sau cascaval.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 5
Voturi: 1
5
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 679
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Ficat De Vitel Sau De Pasare
200 g ficat de vitel, 3 galbenusuri, 50 g unt proaspat, 1 lingura unt pentru prajit, lapte, 1 ceapa,...
 
Umplutura Fina Pentru Carnati
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 50-60 g slanina (afumata), zeama de carne (apa ori gheata ...
 
Umplutura De Carne Cruda
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Pasta De Sardele Cu Sos Alb
200 g unt, 1 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, pasta de sardele...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare



 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide