Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura de varza proaspata Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura de varza proaspata

 
Inapoi
Umplutura de ficat de vitel sau de pasare
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de varza acra
Titlu
Umplutura de varza proaspata
Ingrediente
1 capatana (800 g) varza proaspata, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar
Mod de Preparare
Taiem marunt varza proaspata, oparim cu apa clocotita, o lasam sa se raceasca si o stoarcem bine. Prajim in unt o ceapa taiata marunt si cand incepe sa se rumeneasca, punem varza stoarsa. Adaugam unt si prajim pana se moaie varza. Pentru ca umplutura sa fie mai mustoasa turnam putina zeama de carne. Cand varza este gata, presaram sare, piper si un praf de zahar (putem adauga si oua rascoapte, tocate). Putem face umplutura si cu varza inabusita. Punem varza intr-o tigaie. Adaugam unt si putina zeama de carne si inabusim in cuptor sau la marginea plitei. Aceasta umplutura se intrebuinteaza mai ales la placinte.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 740
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Ciuperci Prajite
5 ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1 lingura faina, putina zeama de carne sau lapte, 1 lingura sma...
 
Umplutura De Carne Prajita
400 g carne, 100 g unt, 1 ceapa, sare, piper dupa gust...
 
Umplutura De Ficat De Vitel Sau De Pasare
200 g ficat de vitel, 3 galbenusuri, 50 g unt proaspat, 1 lingura unt pentru prajit, lapte, 1 ceapa,...
 
Umplutura De Branza
400 g de branza de vaci, 100 g unt, 3 galbenusuri, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingura de zahar, 2 li...
 
Umplutura De Oua
5 oua, 30 g unt topit, marar, sare, piper...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare