Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Umplutura fina pentru carnati Umpluturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Umplutura fina pentru carnati

 
Inapoi
Umplutura de carne de vitel
Sus
Umpluturi
Inainte
Umplutura de ciuperci proaspete
Titlu
Umplutura fina pentru carnati
Ingrediente
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 50-60 g slanina (afumata), zeama de carne (apa ori gheata pisata), sare, piper dupa gust
Mod de Preparare
Umplutura fina pentru carnati se face din carne cruda de vitel si de porc, luate in cantitati egale, la care se adauga slanina de porc. Pentru ca umplutura sa fie fina, alegem carnea cea mai buna: muschi de porc si de vitel, precum si gheata pisata. Pregatirea umpluturii fine pentru carnati nu se deosebeste de pregatirea umpluturii decarne cruda (vezi reteta). Nu se pune insa paine muiata, ceapa si verdeturi. Umplutura fina pentru carnati se intrebuinteaza si la umplutul pasarilor mari (curca) si al purceilor.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 8002
Voturi: 2
4001
Diverse
Umpluturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 1597
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Umpluturi
Umplutura De Carne De Vitel
400 g carne, 100 g grasime de la rinichi, 2 cepe, 50-60 g slanina (afumata), 1 legatura patrunjel, 1...
 
Umplutura De Paine Alba
200 g paine alba, 50 g grasime de la rinichi (vitel), 2 oua, lapte sau smantana, 1 lingura verdeata ...
 
Umplutura De Varza Proaspata
1 capatana (800 g) varza proaspata, 2 cepe, 200 g unt, sare, piper, zahar...
 
Umplutura De Carne Fiarta
200 g carne fiarta, 50 g unt, bulion de rosii pentru culoare, 1/2 de ceapa, zeama de carne, sare, pi...
 
Umplutura De Oua Picanta
3-4 oua rascoapte, 1/4 l ulei, 1 castravete mic in otet, patrunjel, otet, 2 oua...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare