Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Vanat Mancaruri retete culinare

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Mancaruri - Vanat

 
Pagina 1 din 3 / 34 Retete Vanat
 
Tocana din carne de caprioara
Mancaruri - Vanat
Realizare: 0 min
 
Viz: 1055 | Com: 0
Nota: 3,00
Recomanda email

Rata salbatica cu masline
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 portii: 2 kg carne de rata, 500 g masline, 200 ml vin, 200 ml ulei, 50 g pasta de tomate, 50 g malai, 50 g ceapa, 50
Realizare: 0 min
 
Viz: 978 | Com: 0
Nota: 0,00
Recomanda email

Rata salbatica cu gutui
Mancaruri - Vanat
2 kg carne de rata, 2 kg gutui, 200 g zahar, 200 g unt, 100 g faina, 100 g pasta de tomate, 100 g lamaie, 200 ml ulei
Realizare: 0 min
 
Viz: 719 | Com: 0
Nota: 0,00
Recomanda email

Pulpa de porc mistret la tava
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 portii: 2 kg carne, 200 g slanini, 50 g usturoi, 100 g ceapa, 100 g morcovi, 200 g telina, piper sare, dupa gust, 50
Realizare: 0 min
 
Viz: 3178 | Com: 0
Nota: 3,00
Recomanda email

Prepelita la tava
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 portii: o prepelita la portie sau una la doua portii; 100 g unt, foi de vita, 100 g slanina, piper, sare, dupa gust,
Realizare: 0 min
 
Viz: 744 | Com: 0
Nota: 4,00
Recomanda email

Prepelita cu smantana
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 portii: 10 sau 5 prepelite, 200 g unt, 100 g lamaie, 50 g faina, 50 g mustar, piper boabe, foi de dafin, sare, 400
Realizare: 0 min
 
Viz: 1833 | Com: 0
Nota: 1,00
Recomanda email

Porumbei inabusiti
Mancaruri - Vanat
Porumbei, pasta de tomate, ciuperci, vin sau smantana
Realizare: 0 min
 
Viz: 798 | Com: 0
Nota: 0,00
Recomanda email

Marinata (bast) pentru fezandare de durata
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 kg carne de vanat (iepure): 1 l vin rosu, 50 ml otet de vin, 1 l apa, 100 g ceapa, 100 g morcovi, 200 g telina, 50
Realizare: 0 min
 
Viz: 2527 | Com: 0
Nota: 4,00
Recomanda email

Marinata (bait) pentru fezandare rapida
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 kg carne de vanat: 800 g ceapa, 600 g telina, 3 g piper pisat si piper boabe, enibahar, 10 foi de dafin, 3 fire cimbru,
Realizare: 0 min
 
Viz: 1600 | Com: 0
Nota: 4,00
Recomanda email

Mancare de iepure cu ciuperci
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 portii: 2,500 kg carne de iepure, 1 kg ciuperci proaspete sau 500 g fierte, 200 g ceapa, 200 ml ulei, 200 ml vin, sau
Realizare: 0 min
 
Viz: 791 | Com: 0
Nota: 0,00
Recomanda email

Iepure cu masline
Mancaruri - Vanat
Pentru 10 kg carne de iepure: 500 g ceapa, 500 g morcovi, 500 g telina, 400 ml ulei, 150 g pasta de tomate 500 ml vin rosu, 300
Realizare: 0 min
 
Viz: 744 | Com: 0
Nota: 0,00
Recomanda email

Gasca salbatica la tava
Mancaruri - Vanat
Gasca salbatica, 100 ml otet, 300 ml apa,20 ml vin rosu, cateva felii de morcovi, ceapa, telina, radacina de patrunjel, foi de
Realizare: 0 min
 
Viz: 1850 | Com: 0
Nota: 4,00
Recomanda email

 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare