Acest site foloseste cookies pentru oferirea serviciilor sale. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. mai multe inchide

Vrabioare (rostbif) la frigare Fripturi

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
RETETE
Romania (alege oras)

Vrabioare (rostbif) la frigare

 
Inapoi
Vrabioare (rostbif) la cuptor
Sus
Fripturi
Inainte
Vrabioare (rostbif) la tava
Titlu
Vrabioare (rostbif) la frigare
Ingrediente
2 kg vrabioare, 2 linguri untura, sare, piper, 2-3 cepe
Mod de Preparare
Curatam si legam intreaga bucata de carne. O punem intr-un vas adanc, presaram ceapa tocata, turnam deasupra ulei si lasam 24 ore la racoare, intorcand din cand in cand bucata pe o parte si pe alta si muind-o bine in uleiul din vas. Cu 3-4 ceasuri inainte de masa, scoatem carnea, o invelim in hartie unsa cu unt si o fixam in frigare, cu niste pense de fier. Tinem sub friptura un vas de arama cu peretii grosi si invartim manerul frigarii - ungand cat mai des fritura cu suc din vasul de arama. Cu 15-20 minute inainte de masa, rupem hartia si rumenim carnea pe toate partile, continuand sa o ungem. Scoatem friptura din frigare, o saram si mai departe procedam ca la vrabioara la tava. Vrabioara se pune la fript fara sa se desparta de pe os, deoarece carnea este prinsa de ambele parti ale osului. Grasimea de prisos se scoate, facand cate o taietura in lung, de o parte si de alta a bucatii.
Mod de Servire
Timp Preparare:
0 min.
Punctaj: 0
Voturi: 0
0
Mancaruri
Fripturi
oroare tristete indiferenta interes bucurie
1 2 3 4 5
Vizite: 498
Comentarii: 0
Trimite unui prieren email
 
Alte Retete Fripturi
Cotlete De Berbec La Gratar
6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper ...
 
Friptura De Porc
100 gr unt, 750 gr aluat frantuzesc, 2 kg carne, 1 os cu maduva, 1 ou, 2 buc morcovi, o ceapa toc...
 
Pui La Tava
2 pui mijlocii , 1 lingura de unt , sare, piper, boia dulce, (oregano, chilli) ...
 
Friptura Delicioasa
1 kg rasol alb, 100 g slanina afumata, 1 picior de vitel, 200 g morcovi, 12 cepe arpagic, 1 pahar cu...
 
Curcan La Cuptor
2,500 curcan, 4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml ap...
 
 

CATEGORII RETETE


raporteaza o eroare